Σχετικα με εμας

“Εξυπηρετούμε την Διεθνή Αγορά τα τελευταία χρόνια με Βότανα και Μπαχαρικά και την εγχώρια από το 1962”

Η Εταιρία μας Harmony Herbs, η Ιστορία μας και οι Αξίες μας!

Η εταιρία Harmony Herbs είναι γνωστή στον τομέα τον αρωματικών φυτών και βοτάνων για περισσότερα από 58 χρόνια. Ξεκίνησε από τον Γεώργιο Παπαϊωάννου με καλλιέργεια δυόσμου και χαμομηλιού. Η εμπιστοσύνη των πελατών στο χώρο των βοτάνων, έδωσε το έναυσμα για την επέκταση και σε άλλα βότανα.

Το 1989 πέρασε στα χέρια του γιού, Αριστόδημου Παπαϊωάννου, ο οποίος την διαχειρίζεται μέχρι και σήμερα. Σε αυτό το διάστημα άρχιζε να γίνεται γνωστή σε περισσότερα μαγαζιά λιανεμπορίου, ενώνοντας απομονωμένους παραγωγούς με τους εκάστοτε λιανέμπορους και χονδρεμπόρους. Παράλληλα, αυξήθηκε η ποικιλία των προϊόντων, γνωρίζοντας τον σφυγμό της αγοράς αλλά εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Το επόμενο βήμα ήταν η επέκταση και σε χώρες πέραν της Ελλάδας με εισαγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα. Πλέον, πραγματοποιούνται τόσο εισαγωγές από όλες τις χώρες του κόσμου όσο και εξαγωγές βοτάνων και αρωματικών φυτών.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη!

Z

Υψηλή Ποιότητα

Κύριο μέλημά μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για αυτό και σας προσφέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. 

Z

Πάντα Φρέσκα

Λόγω της κίνησης της αγοράς ανανεώνεται, θέλοντας και μη, όλες οι πρώτες μας ύλες και έτσι όλα τα προϊόντα μας είναι τελευταίας εσοδείας.

Z

Χαμηλές Τιμές

Γνωρίζοντας το εμπόριο κατανοούμε ότι είναι απαραίτητη πέρα από την ποιότητα και η χαμηλή τιμή για να είναι βιώσιμη μια επιχείρηση και για αυτό και προσπαθούμε συνεχώς στη εξασφάλιση των χαμηλότερων τιμών της αγοράς. 

Επισκευτείτε μας

Ελάτε από τον χώρο μας! Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Καλέστε μας

(+30) 210 346 7236
(+30) 697 977 2702

Στείλτε μας email

sales@harmonyherbs.gr